Test pilots wanted

03/07/2019

Pers Bericht MEANDAIR BV

3 juli 2019

#

TEST PILOTS WANTED!

Voor de beta versie van de app Radair4D zijn minimaal 500 testvliegers nodig! 

De vliegers, bij voorkeur Instrument Rated, worden uitgenodigd om de app uit te proberen en hun feedback te geven. Vanaf 3 juli 2019 is deze innovatieve app GRATIS beschikbaar in de verschillende app-stores (zoek Radair4D) of via de volgende link: https://www.radair4d.com

Radair4D is ontwikkeld door Meandair BV, een Delftse start-up, opgericht in 2018.

Met deze service kunnen vliegers om (en over) slecht weer heen vliegen. 1 van de unieke eigenschappen van de service is, het identificeren & voorspellen van zware stormen met intensieve regenval. De service is zowel voor, als tijdens de vlucht te gebruiken.

Meandair B.V. is onderdeel van het programma van het ESA Business Incubation Centre in Noordwijk en wordt tevens ondersteund door het KNMI, Science [&] Technology B.V. alsmede het Netherlands Space Office en via ARTES (Integrated Applications Programme) van het European Space Agency.

Met de app genaamd Radair4D, hoopt Meandair te kunnen bijdragen aan kostenverlaging in de luchtvaart. Het gebruik is bedoeld voor de kleine Luchtvaart en in het bijzonder voor IR vliegers.

#

Meandair BV

Olof Palmestraat 14

2616 LR Delft

www.meandair.com

voor meer informatie

marketing@meandair.com

06-46135279 (Aukje Engel , Pers & Marketing Consultant)